Pátek, 26 dubna, 2024
15.3 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceVepřový řízek nebo smažený květák. Pohoda tento týden nezklame

Vepřový řízek nebo smažený květák. Pohoda tento týden nezklame

Litoměřice – Dobré jídlo za dobrou cenu? Zkuste některou z jídelen Gastrocentra Pohoda v Litoměřicích. Každý všední den tady vaří hned čtyři jídla a polévku. Oběd Vám dají do jednorázových obalů nebo do nádob, které si přinesete – záleží na Vás. Polévku k hlavnímu jídlu dostanete za 9,- Kč  Obědy se vydávají od 10.30 do 13.30 hodin.

V úterý 6. dubna je na jídelním lístku segedínský guláš s knedlíkem, vepřové žebírko na kmíně s rýží, kantonské nudle s kuřecím masem a zeleninou a americký salát. Pokud máte rádi polévky, hovězí zeleninová Vás určitě nezklame.

Ve středu 7. dubna bude na programu klasika všech klasik – smažený vepřový řízek s bramborovou kaší. Pokud by Vás z nějakého důvodu řízek neoslovil, k mání bude i rajská omáčka s knedlíkem a kouskem vepřového masa nebo francouzské brambory. Z lehčích jídel se bude podávat kuřecí salát s ananasem.  Jako polévka je frankfurtská s bramborem.

Ve čtvrtek 8. dubna si na Pohodu zajděte pro květákovou polévku a kuřecí přírodní plátek s bramborovou kaší. Z lehčích jídel bude k mání také cizrnový salát. Milovníky klasiky určitě potěší šunkofleky s červenou řepou. Nebo můžete zkusit vepřové po sečuánsku s dušenou rýží.

V pátek 9 dubna si nenechte ujít smažený květák s bramborem a tatarskou omáčkou. Pro milovníky klasiky je připravena sekaná svíčková pečeně s knedlíkem. Nezklame určitě ani vepřový závitek s dušenou rýží a těstovinový salát s kuřecími nugetkami. Jako polévka je v pátek ruský boršč.

Gastronomické centrum Pohoda Litoměřice má v tuto chvíli hned tři jídelny  – v ulici Žižkova 2, Na Vinici 2244 a na Mírovém náměstí v průchodu vedle městského úřadu.

Více informací najdete ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -