Mondi Štětí otevřelo pátý ročník Environmentální výzvy. V minulém roce podpořilo 17 ekologicky prospěšných projektů

0
173

ŠtětíMondi Štětí, největší česká papírna, vypisuje v rámci programu Patriot již pátý ročník dotačního projektu Environmentální výzva. Žádosti o finanční podporu pro svůj ekologicky prospěšný projekt může podat obecně prospěšná společnost, spolek, město nebo obec v blízkém regionu do 30. dubna 2021. V minulém roce společnost díky výzvě podpořila 17 regionálních projektů, které se zaměřují na ochranu životního prostředí, ekologii nebo výsadbu zeleně.

Environmentální výzva tvoří jeden z pilířů regionální podpory společnosti Mondi Štětí v programu Patriot. Výzva se zaměřuje na projekty související s ochranou životního prostředí, ekologií a vzděláváním v této oblasti i revitalizací zelených ploch v přilehlých obcích a městech. Mondi svou podporu soustředí do regionu ve vzdálenosti 30 km od Štětí, především se pak jedná o oblast Hoštky, Roudnice nad Labem, Mělníka, Litoměřic a jejich spádových obcí. V lednu 2021 Mondi vypsalo nový ročník, v němž úspěšným žadatelům rozdělí celkovou částku kolem 500 000 Kč.

Informace vztahující se k Environmentální výzvě včetně formuláře pro podání žádosti a pravidel hodnocení projektů jsou zveřejněny na webu www.zitmebavi.cz.

Žádost lze vytvořit po registraci na webu, přičemž příjem žádostí do letošní Environmentální výzvy skončí 30. dubna 2021.

- Naši partneři -
Předchozí článekNakupujte knížky společně s knihovnou! Je to s dopravou zdarma!
Další článekUkliďme ŠTĚTSKO!
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno