Pátek, 26 dubna, 2024
13.1 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLovosiceNavzdory nouzovému stavu do Domu s pečovatelskou službou dorazily vánoční dárky

Navzdory nouzovému stavu do Domu s pečovatelskou službou dorazily vánoční dárky

Lovosice – Přestože obvyklá vánoční setkání a adventní akce letos překazil koronavirus, Ježíšek chodit nepřestal a dorazil také k seniorům do Domu s pečovatelskou službou v Lovosicích. Místní závod Mondelez CR Biscuit Production s.r.o se totiž právě Dům s pečovatelskou rozhodl podpořit a vyžádal si od klientů seznam vánočních přání. A co je vůbec nejlepší? Že se dostalo na každého!

„Toho, že firmy a jednotlivci i v této těžké neváhají pomoci a stále myslí na druhé, si nesmírně vážíme. Dárky dostali nejen klienti Domu s pečovatelskou službou, ale také všichni ostatní lidé, kteří využívají pečovatelskou službu. Často jsou to lidé v této době velice osamělí, protože nouzový stav a obavy o zdraví je uvěznily doma. Dárky, mezi kterými převažovaly praktické věci, jim pomohly alespoň na chvíli zapomenout. Všichni měli velkou radost,“ uvedl ředitel organizace Sociální služby města Lovosice Pawel Szymański.

Dárky svým klientům rozdaly také přímo Sociální služby města Lovosice. Nadělovaly kosmetické balíčky a také přánička vyrobená místními školáky a předškoláky.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -