Pátek, 26 dubna, 2024
2.9 C
Litoměřice
DomůSportHázenáLovci dominovali i v dalším venkovním duelu, rozstříleli domácí Sokol Nové Veselí

Lovci dominovali i v dalším venkovním duelu, rozstříleli domácí Sokol Nové Veselí

Nové Veselí – V minulém kole si lovosičtí házenkáři připsali po dlouhých dvou a půl letech výhru na palubovce soupeře, když zcela jednoznačně ovládli duel v Kopřivnici. Tentokrát se představili v Novém Veselí, kde chtěli navázat na tento výborný výsledek, což se jim dokonale podařilo.

Již v prvním poločase probíhalo utkání plně v režii Severočechů, kteří si vypracovali čtyřgólový náskok. Po přestávce se obraz hry příliš nezměnil a ztráta Sokola dále narůstala. Nakonec se rozdíl zastavil stejně jako v předchozím na sedmi brankách. Lovci se posouvají před dohrávkami tohoto kola v neúplné tabulce na pátou příčku.

V první minutě otevírá gólový účet tohoto duelu z osmi metrů Kocich. Ve čtvrté minutě zakončuje rychlý protiútok Kylíšek, 1:2. V šesté minutě likviduje Studený Jonssonovu ránu a z jeho rychlé rozehrávky těží vyrovnávací branku Dolejší, 2:2. V 11. minutě nachází Bouček z pravé spojky na Motla, jenž obstřeluje z ostrého úhlu hlavu Studeného, 2:5. Ve 13. minutě fauluje Dodica Motla a Jonsson zvyšuje ze sedmimetrového hodu na 2:6. Ve 14. minutě se prosazuje z křídla Halíček, 3:6. V téže minutě se ujímá Boučkův pokus o zem z pravé spojky, 3:7. V 16. minutě obírá Dodica o míč Zourka a posílá míč do prázdné branky, 5:7. V 17. minutě se prosazuje z pravého křídla Malý, 5:8. Ve 23. minutě sebral Ptáčník míč útočícím Lovcům a z rychlého protiútoku snižuje Bartůněk na 7:8. Ve 29. minutě si nabíhá Malý z pravého křídla na spojku, odkud zvyšuje na 7:12. Ve 30. minutě byl sice Kocich vytlačen z křídla, přesto střelou k bližší tyči uzavírá poločasový výsledek na 8:12.

Ve 31. minutě se prosazuje z pravého křídla Malý, 8:13. Ve 33. minutě zužitkoval Kupa Motlovo nahození na střed, 8:14. Ve 37. minutě donutil Halla ke krokům Jonssona a poté posílá míč do prázdné lovosické branky, 11:14. Ve 42. minutě zvyšuje Jonsson na 11:17. Ve 44. minutě trestá technickou chybu Severočechů ze samostatného úniku Dodica, 13:17. Ve 47. minutě zakončuje pohlednou kombinační akci Bouček, 13:19. Ve 49. minutě obchází Halla svého strážce a pálí přesně k tyči, 14:19. V 55. minutě zablokoval Malý přihrávku na pivota a téměř přes celé hřiště zametá míč do prázdné branky, 14:21. V téže minutě kontruje z pravého křídla Halíček, 15:21. V 57. minutě trestá Zourek chybu domácí obrany a o chvíli později zakončuje rychlý protiútok Kovář, 15:23. V 59. minutě zakončuje rychlý protiútok Halíček, 17:23. V 60. minutě zužitkoval Kovář z levého křídla zadovku od Boučka, 17:24. O chvíli později proskakuje Kocich mezi dvojicí obránců, 18:24. Pouhou vteřinu před koncem se zbavuje Kupa Parollyho a upravuje výsledek na konečných 18:25.

TJ Sokol Nové Veselí – HK FCC Město Lovosice   18:25 (8:12) 

TJ Sokol Nové Veselí: Šimovček, Studený – Timco, Kocich 5/1, Halíček 3, Dodica 3, Melichar 1, Parolly,Bartůněk 2, Krčál, M. Štohanzl, Dolejší 1, Halla 2, Tomášek, Gregorovič,Ptáčník 1.  Trenér: Peter Kostka.

HK FCC Město Lovosice: J. Hrdlička, Günl, Rangl – Holubec, Kupa 2, J. Motl 3, Bouček 3, V. Kovář 2,Trkovský 3,Jonsson 3/2, Zourek 1, Stach, Heřmanovský, P. Jahn, Kylíšek 2, Malý 6.  Trenéři: Roman Jelínek, Jan Landa.

Rozhodčí: Václav Horáček, Jiří Novotný. Sedmimetrové hody: 1/1 – 2/2. Vyloučení: 6 – 4. Diváci: 0. 

Autor: Václav Beneš

Foto: Martin Duroň

Kontakt na autora: vaclavbenes1@seznam.cz

Více informací o sportovním dění v regionu najdete ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -