Úterý, 19 března, 2024
-0.5 C
Litoměřice
DomůSportFotbalSK BEZDĚKOV z.s. - TJ Sokol Pokratice 3:1 (1:0)

SK BEZDĚKOV z.s. – TJ Sokol Pokratice 3:1 (1:0)

BEZDĚKOV – K poslednímu utkání před nucenou koronavirovou přestávkou nastoupili v 1. B třídě hráči Bezděkova a Pokratic. Hrálo se bez diváků, kteří ale přišli o hezké vyrovnané utkání, kde domácí čekali na šanci, aby udeřili z rychlých protiútoků a hostující Pokratice se snažily o kombinační hru. Domácí využili šanci už v 9. minutě, kdy se trefil Andriy Yaremchuk a domácí šli do vedení. Hosté se snažili vyrovnat, ale domácí je bez větších problémů nepustili k vážnějšímu zakončení. Naopak díky několika hrubým chybám mohli zvýšit skóre z lichotivých 0:1 po prvním poločase z pohledu hostujících Pokratic.

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji Pokratice a hned ve 48. minutě mohly srovnat na 1:1 a zdramatizovat utkání. Domácí brankář Marek Kašpar ale střelu osamoceného hostujícího hráče skvěle vystihl a udržel pro domácí těsné vedení. Ti přidali druhou branku po hrubé chybě hostující obrany, kdy se trefil Libor Pištova. Stejný hráč se trefil po krásném centru hlavou. Hosté ale nepřestali bojoval a až do konce hráli sympatický fotbal, který by se divákům líbil. Jejich výkon byl odměněn pokutovým kopem, který na druhý pokus proměnil Eduard Vrzáček, když pomezní rozhodčí odmával špatné postavení brankáře.

Domácí Bezděkov si ziskem tří bodů upevnil pozici v horní polovině tabulky a s osmnácti body ztrácí na 4. místě pouhé dva body na vedoucí Mojžíř. V opačné situaci jsou Pokratice, které mají na poslední Děčín náskok šest bodů. Před předpodlednís Unčínem mají náskok pouhé čtyři body, ale mají o dvě odehraná utkání více.

SK BEZDĚKOV z.s. – TJ Sokol Pokratice 3:1 (1:0)
STŘELCI: 9. Yaremchuk Andriy, 50. Pištora Libor, 72. Pištora Libor – 90. Vrzáček Eduard (pen.)

- Naši partneři -
Jan Dostal
Jan Dostal
Zastupitel Litoměřic, člen představenstva OHK Litoměřice, obchodní ředitel Beneš Energo, s.r.o.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -