Pátek, 26 dubna, 2024
13.1 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceZahrada Čech má šanci na Oscara

Zahrada Čech má šanci na Oscara

Litoměřice – Víte, že Zahrada Čech má šanci na Oscara? Její obchodní, provozní a marketingová ředitelka Michaela Mokrá byla totiž nominována do osmého ročníku soutěže „Český Goodwill,“ který každý rok oceňuje firmy, kterých si lidé váží. Michaelu Mokrou nominoval jeden ze zaměstnanců Zahrady Čech.

„Pandemie COVID-19 ohrožující zdraví našich blízkých, životaschopnost firem a živnostníků i celkový ekonomický koloběh, pozastavila fungování i našeho výstaviště Zahrada Čech. I přesto, že prožíváme nesmírně těžké období, paní ředitelka se snaží udržet chod výstaviště, a to bez ohledu na zrušenou sezónu. Neustále hledá finanční zdroje, aby nemusela přistupovat k propouštění zaměstnanců nebo aby nemusela zrušit celkově společnost,“ uvedl nominující, jehož jméno pořadatelé nezveřejnili.

Sama Michaela Mokrá o Zahradě Čech říká, že je její srdcovou záležitostí. Chcete-li Míšu v soutěži podpořit, a pomoci jí tak k Oscarovi pro firmy, hlasujte ZDE. (VPRAVO NAHOŘE).

Je to zdarma a stačí jedno kliknutí. Hlasovat můžete až do 22. října.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -