Pátek, 26 dubna, 2024
2.9 C
Litoměřice
DomůZprávyLOVO Spolu předalo Štěpánkovi 40 tisíc

LOVO Spolu předalo Štěpánkovi 40 tisíc

Lovosice – Tříletému Štěpánkovi, který se zotavuje z těžkých popálenin, putoval výtěžek z Rodinného benefičního dne. Ten uspořádala lovosická občanská iniciativa LOVO Spolu začátkem července na lovosické Osmičce. Vybíralo se pro Nadační fond Děti dětem, který v rámci své činnosti podporuje právě chlapečka s popáleninami.

Finanční dar 40 000 korun poslouží na nákup speciálních pomůcek při léčbě. „Moc nás těší výše daru, kterou můžeme Štěpánkovi věnovat. Děkujeme všem návštěvníkům, spoluorganizátorům a zejména desítkám partnerů, bez jejichž finančních darů a materiální podpory by se toto nepodařilo,“ říká Vojtěch Krejčí ze společnosti Krejchee Production, která je společně s Rodinným centrem Mozaika zakladatelem iniciativy LOVO Spolu.

AUTOR: Jan Štok, LOVO Spolu

Finanční dar 40 000 korun poslouží na nákup speciálních pomůcek při léčbě
- Naši partneři -
Lukáš Fíla
Lukáš Fíla
Grafik, televizní střihač a novinář z Litoměřic. Jeho hlavní pracovní náplní je editace videí pro zpravodajství Regionální televize a veškeré grafické a postprodukční práce. Je webmastrem Litoměřicka24 a šéfredaktorem Litokapsu (momentálně pouze v elektronické podobě).
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -