Pátek, 18 října, 2024
13.3 C
Litoměřice
DomůZprávyŠTĚTÍ: Štětský gulášfest pobavil, zasytil a pomáhal

ŠTĚTÍ: Štětský gulášfest pobavil, zasytil a pomáhal

VIDEO: V sobotu 12. října se na břehu řeky Labe v blízkosti restaurace Long Beach konal historicky první ročník Štětského gulášfestu, který přilákal nejen milovníky dobrého jídla, ale také ty, kteří chtěli podpořit dobrý úmysl.
Soutěže se zúčastnilo osm soutěžních týmů, které předvedly své kulinářské dovednosti. Soutěžící se snažili vyčnívat nejen chutí, ale také kreativními ingrediencemi a prezentací svých pokrmů.
Láska byla tou správnou ingrediencí, která Beruškám zajistila první místo v soutěži. O druhé a třetí místo se podělily týmy Radouňáci a Brocenské holky.
Akce se stala nejen oslavou tradiční české kuchyně, ale měla i charitativní podtext, který dodal celému festivalu ještě větší význam.
Celkem se pro rodinu paní Deutschové vybralo 30 617 Kč.
Štětský gulášfest se ukázal jako úspěšná akce, která spojila gastronomii, soutěživost a pomoc potřebným. Pomáhat se ale ve Štětí bude i nadále. Další tradiční charitativní akce se uskuteční během vánočních prázdnin.
K Labi jistě přiláká návštěvníky i další akce, která proběhne v sobotu 19. října. Závěrečný závod letošní sezony dračích lodí, již 13. ročník Poháru Gustava Frištenského, odstartuje ve 14 hodin u restaurace Long Beach.

- Naši partneři -
Petra Čudová
Petra Čudová
Kamera, reportérská činnost a střih reportáží Regionální televize Ústecka a KTV Štětí.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -