V SeniorCentru SeneCura u příležitosti Dne seniorů rozdávali dárky

0
57

Terezín – V SeniorCentru SeneCura v Terezíně slavili Mezinárodní den seniorů jak se sluší a patří. Pro klienty tady připravili odpoledne s pohoštěním a zábavou.

 Byly chlebíčky, zákusky a také společné sledování pořadů s Jiřinou Bohdalovou a Vladimírem Dvořákem. Všem přítomným to na tváři vykouzlilo úsměv.

„Naši senioři si tento sváteční den opravdu užili. Chtěli jsme jim také vyjádřit vděčnost a dokázat jim, jak velkou každodenní inspirací pro nás jsou. Každý z našich klientů obdržel ručně vyrobené přáníčko jako poděkování za svůj životní příběh, moudrost a zkušenosti, které nám denně předává,“ uvedla Jana Alić, která v SeniorCentru SeneCura v Terezíně působí jako vedoucí aktivizace a rehabilitace.

- Naši partneři -
Předchozí článekLITOMĚŘICE: V rámci geotermálního projektu probíhá seismické měření
Další článekMáchův běh opět přivítal závodníky z celého Ústeckého kraje
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno