Sobota, 28 září, 2024
13.2 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceZaměřte se na své tělo. Příležitost nabídnou po celý říjen Dny zdraví

Zaměřte se na své tělo. Příležitost nabídnou po celý říjen Dny zdraví

Litoměřice – Dohromady osmatřicet různých aktivit v podobě aktivního pohybu, ale také přednášek týkajících se fyzického i duševního zdraví nabídnou po celý říjen Dny zdraví. Pořádá je Odbor sociálních věcí a zdravotnictví Městského úřadu v Litoměřicích společně se svými partnery. Konat se budou od 1. do 31. října na řadě míst ve městě.  

Akce, ze kterých si vyberou všechny věkové kategorie, zahrnou například otužování v Labi pro začátečníky, volné vstupy na hodinu aqua aerobiku, veřejné bruslení nebo volný vstup do krytého plaveckého bazénu. Dále to bude například běh, kruhové tréninky či cardio cvičení. (Celý rozpis naleznete na níže). 

Cenné informace pro děti a rodiče přinese beseda na téma osobní bezpečnosti s praktickými ukázkami a nácvikem základní sebeobrany dětí proti útočníkovi nebo přednáška, která poradí, jak zvládat stres a úzkosti prostřednictvím mindfulness a sebepéče. Součástí Dnů zdraví bude také Jablíčkový den zaměřený na podporu samovyšetření prsou.  

„Kampaň Dny zdraví pořádáme s finanční podporou Zdravého města Litoměřice s cílem upozornit na důležitost prevence a zdravý životní styl. Do nabízených aktivit se může zapojit široká veřejnost, která tím získá i možnost vyzkoušet si něco nového,“ uvedla vedoucí Odboru sociálních věcí a zdravotnictví Renáta Jurková.

Tisková zpráva města Litoměřice.

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -