Pátek, 18 října, 2024
11.2 C
Litoměřice
DomůZprávyTipy a nápadyJak jsem uspořádala nezapomenutelnou párty ve stylu Bridgertonových?

Jak jsem uspořádala nezapomenutelnou párty ve stylu Bridgertonových?

Populární produkce Netflixu – „Bridgertonovi“ – si získala srdce milionů fanoušků po celém světě a už se dočkala tří sezón. Inspirována tímto seriálem se 52letá Maribel ze Španělska rozhodla proměnit svou zahradu v elegantní patio a uspořádat večeři s tematikou Bridgertonových pro své blízké, kteří ji navštívili během prázdnin. Jak to dopadlo? Podívejte se sami!

Tajemstvím, jak přenést bohatý a elegantní svět anglické aristokracie z počátku 19. století, byly nákupy na platformě Temu. Maribel, která hledala stylové produkty za přijatelnou cenu, tam našla široký výběr dekorací a doplňků.

Jsem velkou fanynkou tohoto seriálu, takže jsem si myslela, že elegantní večeře s propracovanými detaily bude skvělým překvapením pro mou rodinu“ – řekla Maribel. „Chtěla jsem uspořádat večírek, aniž bych utratila jmění, a proto jsem nakupovala na Temu, kde jsem našla všechno, co jsem potřebovala“.

Na svém profilu na TikToku (@mamauniversitaria2.0) Maribel představila dekorace v královském stylu: květinové girlandy, perlové prstýnky na ubrousky, pozlacené příbory a zlaté stojánky, které vytvořily elegantní a jedinečný vzhled.

Finální atmosféru večera doladili hosté, kteří na večeři přišli v kostýmech inspirovaných obdobím, ve kterém se seriál odehrává. Menu ve stylu Bridgertonových zahrnovalo vybrané předkrmy: sendviče a sýrové a uzeninové prkénka, podávané na elegantních mini stojanech. Hlavním chodem byla šťavnatá panenka se zeleninou a bramborami, jako dezert a domácí Baileys (irský likér), který byl připraven den předem.

Výsledek? Večírek byl naprosto úžasný. A to i pro sledující na internetu, kteří mohli sledovat přípravy a samotnou akci. Video Maribel na TikToku, které ukazovalo její večeři, již dosáhlo téměř 150 tisíc zhlédnutí. Její sledující se už těší na další party.

„Byl to neuvěřitelný večer; všechno vyšlo přesně podle mých představ,“ vzpomíná Maribel. „Jídlo bylo vynikající, přípitky nebraly konce a dekorace z Temu byly fantastické. Nejlepší na tom je, že je mohu použít při dalších příležitostech,“ dodala spokojeně.

I my se už nemůžeme dočkat její další party na zahradě!

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -