Čtvrtek, 19 září, 2024
15.7 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřickoHledají se komparzisté do filmu!

Hledají se komparzisté do filmu!

Litoměřicko – Chcete hrát ve filmu, který se bude natáčet v září v Úštěku a v Zubrnicích? Castingová agentura hledá děti od 6 let, ženy i muže do 70 let na obsazení rolí obyvatel vesnice z roku 1920.

U žen je vyžadován přirozený vzhled a barva vlasů, žádné viditelné tetování, piercing, permanentní make-up, umělé nehty, barvené vlasy nebo umělé řasy a u mužů vlasy delší, žádné moderní střihy ani výbrusy u uší, a těž žádné viditelné tetování a piercing. Nerozhoduje aní konfekční velikost.

Protože agentura hledá především místní obyvatele, bude ověřováno trvalé bydliště všech zájemců o role. Termíny natáčení jsou 22.9., 23.9., 24.9., 25.9., 26.9. vždy v časech 7:00 – 19:00, role jsou honorované.

Zájemci mohou posílat jednu aktuální fotku celé postavy u bílé zdi do e-mailu: rmcasting@rmcasting.cz, do předmětu emailu nutné uvést CKR a datum o který je zájem. Dále je potřeba do emailu uvést příjmení, jméno, tel. číslo, věk, výšku, váhu, konfekční vel. a číslo bot. Hlásit se je možné pouze prostřednictvím výše uvedeného emailu.

Zdroj: FKÚK

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -