Sobota, 28 září, 2024
11.9 C
Litoměřice
DomůPozvánkyVelkožernosecké vinobraní v sobotu zakončí tradiční ohňostroj

Velkožernosecké vinobraní v sobotu zakončí tradiční ohňostroj

Velké Žernoseky – Oblíbené VELKOŽERNOSECKÉ VINOBRANÍ se koná už tuto sobotu 28. září. Tradiční oslava vína a burčáku bude ve Velkých Žernosekách plná hudby a zábavy. Večer zakončí ve 21 hodin ohňostroj u přívozu. Než k němu dojde, můžete si užít bohatý program na několika scénách a také pouťové atrakce ve sportovním areálu.

Program zahájí v 10.30 na hlavní scéně zpěvačka Madia s kapelou. Původně avizovaná kapela Camna bohužel z vážných důvodů nevystoupí. V pravé poledne Madiu vystřídá mužské vokální kvinteto Hlasoplet. Ve 14 hodin začíná historický průvod obcí, který je vždy velice populární. Od 16.30 bude na hlavní scéně zpívat Petr Lüftner.

A s postupujícím večerem přitvrdíme – v 19 hodin se ke slovu dostane kapela AC/DC Pardubice. A ve 21.30 startuje Afterparty s moderátory Rádia Kiss – těší se na Vás Sonia Edde a Martin Hájek.

Dětská scéna, která je pro malé návštěvníky vinobraní zajištěna v Kulturním domě, bude v provozu od 12 do 17 hodin. Malé návštěvníky zabaví Divadlo v pytli, které má připraveno spoustu soutěží a her.

V kostele sv. Mikuláše požehnají úrodě. Být u toho můžete, když do kostela dorazíte v 11 hodin. Samozřejmostí je bohatá tombola (nejen) od místních vinařů. Kvůli dubnovým mrazům bude ovšem letos chybět ikonický obří hrozen.

Auto nechte doma! Na VELKOŽERNOSECKÉ VINOBRANÍ Vás z Litoměřic tam a zpět odveze kyvadlová autobusová doprava.

Vstupné: dospělí 150,- Kč, senioři nad 60 let a studenti 70,- Kč. Děti do patnácti let ZDARMA. Pokud nebudete chtít pít víno a burčák z plastových kelímků, můžete si u vstupu nebo ve stánku s tombolou zakoupit pamětní skleničku s logem obce. Na hlavních pokladnách bude možné vstupné a skleničky platit platební kartou.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -