Čtvrtek, 19 září, 2024
15.7 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceV pondělí začnou dopravní omezení na Tyršově náměstí a v Dlouhé ulici

V pondělí začnou dopravní omezení na Tyršově náměstí a v Dlouhé ulici

Litoměřice – Avizovaná oprava kanalizace a vodovodu v Dlouhé ulici začne v její spodní části v pondělí 23. září.

V první etapě budou stavbaři pracovat v úseku od kruhového objezdu v ulici Na Kocandě ke křižovatce s Velkou Dominikánskou. Uzavírka silnice v dotčeném úseku potrvá do konce prosince letošního roku. Investorem prací je Severočeská vodárenská společnost.

Podle stavbyvedoucího zhotovitelské firmy Emvi Pro Aloise Trochty se omezení spojené s nezbytnou rekonstrukcí dožilých inženýrských sítí dotkne pouze dopravy. Průchod pěších v tomto úseku bude umožněný.

„Přesto se ale budeme obyvatelům i živnostníkům v Dlouhé ulici v maximální možné míře vyjít vstříc a umožnit zásobování a v omezené míře, v závislosti na průběhu prací, i parkování,“ přislíbil již dříve stavbyvedoucí, který pro další komunikaci předal kontakty rezidentům, kteří byli v červnu přítomni veřejného projednání organizovaného městem a dodavatelem prací.

V pondělí zároveň začnou práce na opravě povrchů vozovky na Tyršově náměstí. Ty potrvají do 30. listopadu. Úplná uzavírka se týká úseku od Krajské ulice ke křižovatce s Lidickou ulicí. Průjezd uzavřenou částí komunikace bude povolený pouze vozidlům Integrovaného záchranného systému

Autor: Michaela Rozsypalová

Tisková zpráva města Litoměřice.

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -