Čtvrtek, 19 září, 2024
15.7 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceDopravní omezení během VINOBRANÍ

Dopravní omezení během VINOBRANÍ

Litoměřice – V sobotu 21. 9. 2024 proběhne v Litoměřicích vinobraní. Jednou z organizačních změn je umístění pódia u Kina Máj v době konání vinobraní a rozšíření o další scénu v Michalské ulici. Dopravní omezení budou proto nepatrně rozšířena.

Vinobraní bude tedy probíhat v Litoměřicích na místech – Mírové náměstí, Dominikánské náměstí, divadelní nádvoří, hradní nádvoří, Tržnice Felixe Holzmanna, v klubu Baronka, v prostoru u Kina Máj a v Michalské ulici.

S tím souvisí nutná omezení, která se vždy při realizaci akce opakují. Příprava, samotná realizace i následný úklid patří mezi nejnáročnější procesy, jaké MKZ Litoměřice organizuje, a proto Vás žádáme o pochopení, toleranci a akceptaci námi nastavených pravidel a podmínek akce.

Zde Vám posíláme soupis omezení, abyste si měli možnost naplánovat s předstihem jiné místo pro parkování, zásobování nebo třeba rezervaci na zahrádce ve svém oblíbeném podniku:

  • Od čtvrtka 19. 9. 2024 20.00 hod do neděle 22. 9. 2024 14.00 hod nebude možné parkovat na Mírovém náměstí, Tyršově náměstí, parkovišti U Hvězdárny, v Lidické ulici a v Michalské ulici.
    • Parkoviště Na Valech u soudu a naproti u zahradnictví jsou vyhrazena pro stánkaře na povolení MKZ v termínu od 20. 9. 2024 do 21. 9. 2024
     Od pátku 20. 9. 2024 5.00 hod do 21. 9. 2024 24.00 hod bude uzavřeno celé Mírové náměstí, ulice Lidická včetně Tyršova náměstí a parkoviště U Hvězdárny – výjimku bude mít označené zásobování na vykládku/nakládku během celého dne v pátek, v sobotu pak do 9.00 hodin, bez možnosti parkování. Pěší se na místa dostanou bez omezení.
    • V ulici Dlouhá počítejte s omezeným provozem vzhledem ke koloně stánkařů, kteří budou najíždět již v pátek během celého dne a v sobotu do 10.00 hodin.
    Městská autobusová doprava nebude v průběhu pátečního a sobotního dne vjíždět k zastávce na Mírovém náměstí. O upraveném jízdním řádu bude informovat Odbor dopravy Města Litoměřice.

Opět bude zajištěn větší počet osob pro koordinaci dopravy v rámci celé uzavírky. Personál bude informován a bude Vám umět poradit, kam a jak se můžete v tomto omezení dostat.

Děkujeme za pochopení a pokud litoměřické Vinobraní navštívíte, přejeme Vám příjemnou zábavu. Kompletní program naleznete na stránkách Městských kulturních zařízení.

 Autor: Tým MKZ Litoměřice

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -