Středa, 18 září, 2024
25.1 C
Litoměřice
DomůObceÚštěkNa akci LEVÍNo letos svou produkci nabídne pět malovinařů

Na akci LEVÍNo letos svou produkci nabídne pět malovinařů

POZOR ZMĚNA! Akce se přesouvá dovnitř ! Přijeďte i v tomto šíleném počasí do Levína ! Přijedou 4 regionální vinaři ! Vše se koná v teple keramických dílen a v přízemí OU ! Parkování je tentokrát možné přímo na náměstí!

Levín – Už tuto sobotu 14. září v Levíně u Úštěka proběhne tradiční vinařská akce nazvaná jednoduše LEVÍNo. Konat se bude na náměstí u kostela a přivítá pět místních malovinařů. Ochutnávat to nejlepší z jejich produkce můžete od 10 až do 16 hodin.

Vlastní skleničky s sebou! Kdo si ji nepřinese, může si na místě skleničku za 100,- Kč zakoupit. Účast přislíbil například vinař Tomáš Kubíček z Třebenic a Pavel Bulín z Malých Žernosek.

Kromě vína budou také řemeslné stánky – hlavně se sklem a keramikou. Občerstvení samozřejmostí. Atmosféru doplní bluesová kytara Miloše Svobody a těšit se můžete také na povídání o semínkách a Semínkovně s Klárou Hrdou.

Hrnčírna čp.10 bude otevřená a můžete si v ní nakoupit keramiku. V zahradě Ateliéru UMĚ bude výstava bonsají Davida Břešťana. Podrobnosti jsou ZDE.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je TADY.

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -