Neděle, 15 září, 2024
10.1 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceBěh pro náhradní rodiny už tuto sobotu na Střeleckém ostrově

Běh pro náhradní rodiny už tuto sobotu na Střeleckém ostrově

Litoměřice – Už tuto sobotu 7. září se v Litoměřicích opět Běží pro náhradní rodiny! Pro dobrou věc se tentokrát sejdeme na Střeleckém ostrově – a určitě přijďte v hojném počtu. Připraveny jsou trasy pro děti, pro kočárky i pro zdatné běžce. Zapojit se může každý – a navíc je připraven bohatý doprovodný program!

Startuje se od Hospůdky u letního kina. V 9.30 začínají dětské závody, dospělí poběží v 11 hodin.  Děti běží 100 – 1000 metrů (podle věku), pro dospělé je připravena trasa 4 nebo 8 kilometrů. Chodci půjdou 1 kilometr.

Pro první tři běžce v každé kategorii jsou připraveny ceny, děti budou odměněny všechny.

Startovné: děti do 13. let – 50 korun, ostatní při platbě předem – 200 korun, na místě – 300 korun.

Na Běh se můžete registrovat on-line ZDE. Na místě je možné se registrovat nejpozději 30 minut před startem závodu.

Celý výtěžek akce poputuje na konto Centra pro náhradní rodinnou péči. Peníze budou použity na doučování dětí v domácím prostředí.

Drobné občerstvení, voda a ovoce na místě zajištěno. Atmosféru celé akce podtrhne živá hudba a také divadelní představení pro děti, o které se postará Divadlo Pohadlo – zahraje pohádku POCHODEM ŤAP.

Ve 14 hodin na akci navazuje Den pěstounství Ústeckého kraje, který zabaví celou rodinu. Připraveny jsou soutěže pro děti, Štěpánčino divadélko, taneční a hudební vystoupení dětí a mnoho dalšího.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -