Užijte si v Jiráskových sadech Den s Rozmarýnem!

0
163

Litoměřice – Ve středu 4. září máte šanci užít si Den s Rozmarýnem! Přijďte na dopravní hřiště a projděte také zábavná stanoviště v Jiráskových sadech. Můžete se tak seznámit s tradičními, ale také se zcela novými kroužky, které litoměřický Dům dětí a mládeže v letošním školním roce nabízí.

Akce začíná ve 13.30 a probíhat bude po celé odpoledne. Určena je především pro školní kolektivy a pro rodiče s dětmi. Na stanovištích si děti vyzkouší celou řadu aktivit, a pokud se jim bude kroužek zamlouvat, mohou se na něj rovnou zapsat.

V letošním školním roce Dům dětí a mládeže Rozmarýn zabaví opravdu všechny. Nabídka volnočasových aktivit je víc než pestrá. Děti si mohou vybírat z téměř stovky kroužků. K dispozici jsou kroužky sportovní, rukodělné, taneční, jazykové, technické i hudební. Otevřen je také rybářský kroužek a kroužek včelařů.

Podrobnosti o nabídce DDM Rozmarýn najdete ZDE.

- Naši partneři -
Předchozí článekŠTĚTÍ: V areálu ZŠ Ostrovní najdete zbrusu novou posilovnu
Další článekFotogalerie: V Lovosicích právě probíhá 1. KROUŽKOFEST
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno