Neděle, 15 září, 2024
10.1 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLovosiceLovci Lovosice dali své dresy do charitativní dražby

Lovci Lovosice dali své dresy do charitativní dražby

Lovosice – Až do čtvrtka 5. září běží charitativní aukce dresů lovosických házenkářů. Lovci Lovosice dali do dražby své dresy z bronzové sezóny 2023/2024. Veškerý výtěžek dražby bude věnován Radku Tomanovi.  

„Radek je náš odchovanec, kterého si fanoušci mohou pamatovat také ze zápasů „A“ týmu. Sportovci, který se v civilním zaměstnání stal policistou, se život obrátil naruby před 3 lety, kdy jej postihla mozková mrtvice. Radek má za sebou řadu operací a rehabilitací. S bojovností sobě vlastní se snaží vrátit do plného života a my bychom mu velmi rádi společně s vámi podali pomocnou ruku a podpořili ho na jeho cestě,“ vysvětlují Lovci na svých webových stránkách, proč právě Radek Toman.

K dispozici jsou dresy všech hráčů. U hráčů v poli se jedná o modré dresy, u brankářů o dresy červené. Aukce bude ukončena 5. září ve 20 hodin.

Aukce probíhá ZDE.

Lovci Lovosice děkují všem, kteří se zapojí. V loňském roce charitativní dražba na dobrou věc přinesla celkem 56 081,- Kč. Podaří se loňský rekord překonat? Záleží i na Vás.

Další informace jsou TADY.

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -