Neděle, 15 září, 2024
10.1 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřicePetr Holba z litoměřické nemocnice má cenu sympaťáka z Anděla mezi zdravotníky...

Petr Holba z litoměřické nemocnice má cenu sympaťáka z Anděla mezi zdravotníky 2024

Litoměřice – Držitelem Ceny Sympatie Anděl mezi zdravotníky časopisu Florence je MUDr. Petr Holba, vedoucí lékař Centra porodní asistence nemocnice Krajské zdravotní v Litoměřicích.

Rozhodla o tom porota složená z osobností kulturního, společenského a politického života na galavečeru, který se uskutečnil tradičně v divadle v Náchodě. Doktor Holba byl jedním ze 14 finalistů projektu Anděl mezi zdravotníky, který se uskutečnil již popáté.

„Cítím podporu každého, kdo mi věnoval svůj čas a hlasoval v anketě Anděl mezi zdravotníky 2024 a časopisu Florence. Vaše účast pro mě znamená mnohem víc než “cena sympatie” publika. Je to potvrzení, že práce mého skvělého týmu v Centru porodní asistence Litoměřice má smysl a že se dotýká vašich životů. Každý hlas, který jste odevzdali, je pro mě důkazem, že naše společné úsilí v péči o zdraví má dopad. Anděl mezi zdravotníky 2024 a Florence – cena sympatie diváků – není jen titul, ale zodpovědnost a motivace pokračovat v tom, co děláme. Děkuji vám, široké veřejnosti, budoucím klientkám i těm, které již prožily jedinečný okamžik porodu. Společně tvoříme komunitu, která si navzájem pomáhá v těžkých chvílích a slaví úspěchy. Žádný úspěch by nebyl možný bez vaší podpory,“ říká MUDr. Petr Holba.

V roce 2022 se stala jeho absolutní vítězkou Anděla mezi zdravotníky primářka Neurologického oddělení a vedoucí RS centra Nemocnice Teplice MUDr. Marta Vachová.

Zdroj: Krajská zdravotní (kzcr.eu)

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -