Pondělí, 16 září, 2024
14.8 C
Litoměřice
DomůZprávyTipy a nápadyMezinárodní den psů: 5 nejlepších gadgetů od Temu pro chlupaté společníky

Mezinárodní den psů: 5 nejlepších gadgetů od Temu pro chlupaté společníky

„Každý pes má svůj den“ a Mezinárodní Den Psů, který připadá na 26. srpna, je ten zvláštní čas, kdy můžete ukázat, jak si vážíte věrnosti, hravého ducha a bezmezné radosti, kterou vaši chlupatí přátelé přinášejí, a to prostřednictvím pamlsku pro tlapky. Nic nemůže být obohacující víc než jejich vrtění ocasem nebo spokojený čumák. Zde jsou čtyři zábavné a nezapomenutelné způsoby, jak rozmazlovat své čtyřnohé společníky skvělými nálezy Temu!

Lázeňský den doma

Psi milují svou rutinu, ale malé změny mohou být zábavné! Překvapte svého nejlepšího chlupatého přítele extra mazlením a zahrňte ho láskou. Objevte radost ze společného koupání a vytvořte si nezapomenutelné vzpomínky pomocí úžasných produktů Temu.

Koupání nemusí být boj; proměňte ho v relaxační oázu pomocí uklidňujících masážních pomůcek, jemných peelingů a zábavných dávkovačů šamponu. Temu nabízí také různé vany vhodné pro různé velikosti psů. Skládací konstrukce těchto van umožňuje snadné skladování, takže odpadají starosti s místem. Vytvořte si doma atmosféru jako v lázních, která vám oběma zpříjemní čas strávený ve vaně.

Najděte tu nejlepší hračku pro své štěně

Klíčovou radou, kterou je třeba si zapamatovat, je, že každý pes je jedinečný a má svou vlastní osobnost. Někteří milují plyšové hračky od velkých po malé, od huňatých po elegantní, zatímco jiní touží po sociální interakci. Ať už je váš chlupatý přítel hravé štěně, nebo stará moudrá duše, pochopení jeho individuálních potřeb je klíčem ke šťastnému a spokojenému vztahu. Tím, že vyhovíte jejich zvláštním preferencím, vytvoříte pouto, které je skutečně výjimečné.

Ať už váš pes rád aportuje, přetahuje se nebo žvýká, správná hračka ho dokáže zabavit na celé hodiny. Pro štěňata, která ráda žvýkají, jsou ideální odolné gumové hračky nebo plyšové pískací hračky, které je zabaví, aniž by je poškodily. Puzzle jsou ideální pro zvídavé děti, kterým nabízejí odměňující výzvu, která je udrží v pozornosti. Vložte do tohoto malého míčku několik oblíbených pamlsků a sledujte, jak se vaše štěně ponoří do soustředěného a klidnějšího hraní.

Když váš pes volá do přírody, potřebuje hračky, které udrží krok s jeho dobrodružným duchem. Aportovací hračky, jako jsou robustní míče nebo frisbee, jsou nezbytnou výbavou pro každého psa, který rád běhá a honí se. Pokud si váš pes rád hraje s vodou, zvažte na zahradu bazén pro psy.

Dopřejte svému štěnětistylovou proměnu

Každý den může být přehlídkou s módním chlupáčem po vašem boku! Od elegantních šátků po módní obojky – váš čtyřnohý přítel se může stylově promenádovat po vašem boku.

Se stylovými a cenově dostupnými oblečky pro domácí mazlíčky od Temu může váš chlupatý kamarád obléknout parádní mikinu s kapucí, vyrazit v dinosauřím cosplay setu nebo se obléknout do princeznovských šatů. V chladných měsících je také nutné obléknout štěně do oteplovačky, stejně jako to udělala TikTokker Leilah Holtzhausen pro své štěně.

Ať už se chystáte vyrazit do parku nebo na přehlídkové molo, sladit oblečení se svým psem je nejnovější trend. Ukažte své pouto s odpovídajícími doplňky, které se otáčejí a vrtí ocasy. Móda je přece lepší, když ji sdílíte s nejlepší kamarádkou!

Pečujte o svého chlupatého společníka jako o rodinu

Stejně jako děti i naši domácí mazlíčci potřebují ke svému rozvoji péči o sebe. I když se jejich potřeby liší, je nutné upřednostnit jejich zdraví a štěstí. Aby byl váš chlupatý přítel spokojený a zdravý, je nezbytné mít k dispozici správné nástroje. Společnost Temu, která je známá svým širokým výběrem zboží za dostupné ceny, poskytuje díky modelu přímého prodeje z továrny nejrůznější produkty.

Začněte s vysoce kvalitními kleštičkami na nehty určenými speciálně pro psy. Se správným zastřihovačem bude stříhání nehtů hračka a zbude více času na hlazení bříška a pamlsky.

Každodenní procházky mají zásadní význam pro fyzickou i psychickou pohodu vašeho psa. Nejenže pomáhají spalovat energii, ale také stimulují mysl a uvolňují endorfiny, což vede ke šťastnějšímu a zdravějšímu životu. Ale ve dnech, kdy se váš pes při svých dobrodružstvích stane příliš… dobrodružným, jsou ubrousky pro domácí mazlíčky vaším novým nejlepším přítelem.

Pokud je vaše štěně spíše rychlým jedlíkem než jemným strávníkem, miska pro pomalé krmení je přesně to, co potřebuje! Tato miska s chytrými hřebeny a vzory promění dobu jídla v zábavnou výzvu a pomůže vašemu psovi jíst zdravěji.

S těmito potřebami se o svého psa nejen staráte – hýčkáte ho jako superhvězdu. Protože když jde o rodinu, stačí jen to nejlepší!

Podporovat oboustranně výhodnou relaxaci

Většina dospělých psů potřebuje denně spát přibližně 8 až 13,5 hodiny, ne-li více. U mladších psů se tato doba prodlužuje. Někteří psi se rádi uvelebí v pelíšku doma, jiní dávají přednost boudě pod širým nebem. A pro ty, kteří prostě nemohou odolat kouzlu pohovky, jsou chrániče pohovky záchranou. Udržují váš nábytek bez chlupů, zatímco vaše štěně si užívá měkký dotek. Je to výhra pro obě strany: spokojené štěně, neposkvrněný gauč!

Aby byl Mezinárodní den psů ještě nezapomenutelnější, zvažte možnost zakončit tento den speciální památkou pro vašeho domácího mazlíčka. Může to být nový gravírovaný přívěsek na obojek nebo jednoduše zábavné a kreativní fotoalbum.

Ať už se rozhodnete slavit jakkoli, ujistěte se, že váš den bude nabitý kvalitním časem s vaším nejlepším kamarádem, trochou zábavy a kapkou něčeho nezapomenutelného!

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -