Čtvrtek, 12 září, 2024
13.1 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLovosicePoslední Barevný letní úterek bude ve žluté

Poslední Barevný letní úterek bude ve žluté

Lovosice – Barevné letní úterky končí. Poslední letošní zábavné odpoledne pro děti se v lesoparku Osmička uskuteční v úterý 20. srpna. Program je připraven tradičně od 16 do 18 hodin a tentokrát mu bude vévodit ŽLUTÁ BARVA.

Odpoledne bude se včelaři, kteří dětem řeknou všechno o životě včel a také o medu. V 17 hodin tradičně začíná pohádka, kterou sehraje Divadlo Kapsa Andělská hora.

Jmenuje se NEŠŤASTNÝ ŠAFÁŘŮV DVOREČEK a vypráví o tom, kterak si žena uplácala z těsta panáčka, který oživnul, a tak dostal jméno Zápecníček. Jednoho dne Zápecníček vyrostl, a tak se vydal do světa na zkušenou. Při svém putování viděl mnoho nového i zajímavého. Dokonce si našel i mnoho dobrých přátel, kterým ve světě pomohl. A když se společně vrátili domů na dvoreček,, čekalo Zápecníčka překvapení.

Pohádka je plná písniček a lidového moudra a zaručeně se bude líbit i dospělým.

Kromě toho se můžete těšit na skákací hrady a na pojízdné LOVO Café s občerstvením.

VSTUPNÉ ZDARMA.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -