Čtvrtek, 12 září, 2024
13.1 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřickoKam o víkendu na Litoměřicku

Kam o víkendu na Litoměřicku

Litoměřicko – Víkend je tu a spolu s ním i naše tipy, kam vyrazit. I tentokrát je toho na výběr velmi mnoho. Koná se třeba taneční zábava pod širým nebem nebo Historický jarmark v Úštěku. A máme pro Vás i další pozvánky.

V Roudnici nad Labem bude sobota 17. srpna patřit rodinám s dětmi a akci „Z pohádky do pohádky.“ Začíná v 10 hodin a probíhat bude v roudnickém Caffé Říp, v infocentru a na věži Hláska. Na děti čeká celodenní program plný soutěží, hádanek a samozřejmě také odměn. Podrobnosti jsou ZDE.

V Litoměřicích se v sobotu 17. srpna koná BLEŠÁK. Na Tržnici Felixe Holzmanna začíná úderem 8. hodiny. Prodat (nebo nakoupit) na něm můžete všechno, co už ve svojí domácnosti nevyužijete – oblečení, knihy a časopisy, nádobí nebo třeba dětské hračky. Tentokrát je blešák i příležitostí, jak darovat školní potřeby rodinám v nepříznivé životní situaci. Podrobnosti najdete ZDE.

Český svaz chovatelů v Úštěku tento víkend pořádá výstavu králíků, drůbeže a holubů se speciálkou andulek. Výstava bude probíhat jak v sobotu, tak i v neděli a máte se opravdu na co těšit. Akce bude probíhat v chovatelském areálu v Rybniční ulici. Podrobnosti jsou ZDE.

V Hrobcích u Labe se v sobotu 17. srpna koná Taneční a sportovní odpoledne. Začíná v 15 hodin a nabídne spoustu zábavy dětem i dospělým. Těšit se můžete například na skákací hrady, dětské sportovní soutěže a spoustu dalšího. V průběhu odpoledne vystoupí Funky Dangers a od 20 hodin bude hrát Elán revival.

V Třebenicích se v sobotu koná tradiční Taneční zábava pod širým nebem. Letos v zahradě Muzea českého granátu od 19 hodin. Hraje skupina D. Ex Tempore. Vstupné zdarma.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -