Pondělí, 16 září, 2024
14.8 C
Litoměřice
DomůObceLibochoviceSvatovavřinecká pouť bude i s výstavou zvířat a okrasného ptactva

Svatovavřinecká pouť bude i s výstavou zvířat a okrasného ptactva

Libochovice – Libochovická Svatovavřinecká pouť by nebyla úplná bez papoušků a drobného zvířectva. Ani letos nechybějí. Lidé mohou u příležitosti pouti navštívit rovnou dvě výstavy. Papoušci a okrasné ptactvo na Vás čekají ve skleníku Státního zámku Libochovice. Drobné zvířectvo najdete ve dvoře libochovického kostela Všech svatých.

Papoušky můžete přijít obdivovat v sobotu 11. srpna od 9 do 16.30 hodin a v neděli 12. srpna od 9 do 14 hodin.

Expozice drobného zvířectva. kterou připravil místní Český svaz chovatelů, bude k vidění v sobotu 11. srpna od 8 do 18 hodin a v neděli 12. srpna od 8 do 16 hodin. Na místě bude možnost zakoupení zvířat a pořadatelé lákají také na tombolu s hodnotnými cenami. Výstava bude ve dvoře libochovického kostela Všech svatých, pod mostem, směrem na Poplze.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -