Pondělí, 16 září, 2024
14.8 C
Litoměřice
DomůKulturaDivadloLetní divadelní scénu otevře komedie Co to píšeš, miláčku?

Letní divadelní scénu otevře komedie Co to píšeš, miláčku?

Litoměřice – Ve čtvrtek 8. srpna startuje LETNÍ DIVADELNÍ SCÉNA Divadla Karla Hynka Máchy v Litoměřicích. Letos ji otevře francouzská komedie „Co to píšeš, miláčku?“ plná komických zvratů a choulostivých odhalení. Přímo na nádvoří litoměřického divadla zahraje například Lenka Vlasáková a Miroslav Etzler.

Komedie Co to píšeš, miláčku? začíná v 19 hodin, lístky na ni koupíte ZDE.

O představení:
Caroline se jednoho dne z dlouhé chvíle začte do rozpracovaného románu svého muže, úspěšného prozaika Guillauma, a nevěří svým očím. Hrdina románu o nemanželském poměru stárnoucího muže s mladou atraktivní dívkou se povážlivě podobá samotnému autorovi. A dokonce tuší, o kterou dívku by se mohlo jednat. Na večeři s přáteli Ericem a Sylvií se rozhodne manžela se svým podezřením konfrontovat. Navodí tím vzrušující atmosféru s dějem překvapivých zvratů a choulostivých odhalení. Život a umění od sebe totiž mohou opisovat navzájem. 

Přímo na nádvoří divadla bude hodinu před představením a hodinu po skončení stánek s nápojovým barem, který návštěvníkům nabídne alkoholické a nealkoholické nápoje.

Představení se odehraje za každého počasí – za deště se přesune do divadla.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -