Pondělí, 16 září, 2024
14.8 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLovosiceKaufland v Lovosicích otevřel novou prodejnu a spustil grantový program Milion pro...

Kaufland v Lovosicích otevřel novou prodejnu a spustil grantový program Milion pro Lovosice

Lovosice – Nová, moderně zařízená prodejna Kaufland v Lovosicích se ve středu 31. července poprvé otevřela svým zákazníkům. Prodejní plocha o rozloze 2984 m2 nabízí bohatý sortiment produktů z celého světa, oblíbených potravin vlastních značek i čerstvých produktů od regionálních dodavatelů.

Díky rozsáhlému parkovišti, na kterém nechybí ani speciální místa pro rodiny s dětmi či nabíjecí stanice pro elektromobily je pro zákazníky zajištěno maximální pohodlí již při příjezdu k prodejně. Spolu s otevřením nové prodejny spustila společnost Kaufland také grantový program Milion pro Lovosice na podporu místních komunit.

„Součástí nové prodejny jsou i regály s produkty od regionálních dodavatelů a moderní technologie, které usnadňují zákazníkům nákup. Nechybí ani moderní zázemí pro naše zaměstnance,“ popisuje tisková mluvčí společnosti Kaufland Renata Maierl.

Pohodlný nákup a bohatý sortiment

Zákazníci se v nové prodejně mohou těšit na otevřený koncept nabídky pečiva, jehož součástí je také ohřevná vitrína s grilovaným sortimentem. Nezbytnou součástí jsou moderní obslužné pulty s širokou nabídkou různých typů masa, uzenin, lahůdek a sýrů. Ideální podmínky pro prodej chlazeného a mraženého zboží zajistí moderní boxy se speciálními dvířky, které minimalizují ztrátu chladu a zároveň snižují spotřebu energie. Samozřejmostí jsou také prodejní stojany označené srdíčkem, ve kterých najdou zákazníci širokou nabídku regionálního zboží, jako jsou řemeslná piva, mléčné výrobky, limonády a další produkty od lokálních dodavatelů.

Pro rychlejší dokončení nákupu slouží zákazníkům moderní pokladní zóna s 8 pokladnami, z nichž dvě jsou speciálně snížené tak, aby byly snadněji dostupné pro invalidy. Vedle těchto standardních pokladen mohou zákazníci také využít 8 samoobslužných. Celý nákup mohou zákazníci zvládnout rychleji a ve větším pohodlí díky technologii K-SCAN, která umožňuje skenovat výrobky pomocí ručních scannerů nebo mobilních telefonů.

Vše na jednom místě

Součástí nové prodejny Kaufland je také koncesionářská zóna, ve které mají obyvatelé Lovosic k dispozici lékárnu, trafiku, květinářství, občerstvení a bankomat. Pro větší pohodlí během nakupování mohou zákazníci využít uzamykatelné skříňky na zavazadla nebo si vychutnat šálek čerstvé zrnkové kávy ze speciálního automatu.

Prostory prodejny i parkoviště disponují LED osvětlením, které nabízí lepší viditelnost a zároveň jsou šetrnější k životnímu prostředí. Střecha prodejny je pak připravena na budoucí instalaci fotovoltaických panelů.

Milion pro Lovosice

„V místech, kde otevíráme nové prodejny, chceme především podpořit lokální komunity. Současně se slavnostním otevřením pobočky v Lovosicích jsme proto spustili také první kolo grantového projektu Milion pro Lovosice. Touto částkou během následujících tří let podpoříme zajímavé lokální projekty, sousedské vztahy a kulturní akce v Lovosicích,“ popisuje Renata Maierl. Své projekty mohou organizace přihlašovat do 22. září 2024 na webových stránkách www.kaufland.cz/milion.

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -