Filmový večer s nádechem Francie bude i se šansony a francouzským menu

0
194

Ploskovice – V zahradách ploskovického zámku se v sobotu 3. srpna koná LETNÍ FILMOVÝ VEČER S NÁDECHEM FRANCIE. Nenechte si to ujít!

Akce, která začíná v 19 hodin, vyvrcholí promítáním francouzské komedie „Co jsme komu udělali?“ Kromě toho se můžete těšit na francouzské speciality a na šansony, které bude od 19.30 hodin zpívat Eliška Lüftnerová.

Akci pořádá Nadační fond Bigmat a celý její výtěžek podpoří nadanou plavkyni Alex Borskou, která míří na paralympiádu v Paříži.
Lístky na FILMOVÝ VEČER S NÁDECHEM FRANCIE koupíte ZDE.

Francouzské menu a francouzská vína zajišťuje Café Páv, promítání má v režii Kinematograf bratří Čadíků.

Anotace filmu CO JSME KOMU UDĚLALI?
Claude a Marie Verneuilovi v prvním filmu provdali i čtvrtou dceru a ve druhém úspěšně udrželi všechny své dcery i jejich rodiny ve Francii. A právě když se jim je podařilo přesvědčit, aby nikam neodjížděli, nečekali, že všichni skončí v jejich malebném Chinonu a budou je mít víceméně pořád za krkem. Za péči a starostlivost se jim dcery i se svými rodinami chtějí odvděčit a využijí k tomu skutečnost, že Claude a Marie slaví čtyřicet let společného života. Začnou pro ně připravovat velkou oslavu v jejich rodinném domě, a protože to musí být oslava opravdu pořádná, pozvou do Francie i rodiče svých manželů. Claude a Marie tak budou muset pod svou střechou přivítat rodiče zeťáků Rachida, Davida, Chaa a Charlese. Tento „rodinný“ sraz slibuje, že bude hodně bohatý na nejrůznější události. Stačí k tomu už jen to, že tyto rodiny jsou z nejrůznějších koutů světa a rozhodně je nespojuje ani stejná víra. Nechte se překvapit a hlavně pobavit.

- Naši partneři -
Předchozí článekRoudnice n. L.: 1. ročník Street Food Festivalu se povedl, v provozu je už i terasa Caffé Říp
Další článekDěti ze znevýhodněného prostředí vyrazily na tábor organizovaný městem
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno