Neděle, 8 září, 2024
23.2 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceRoudnice nad LabemVernisáž výstavy „Příběhy skryté v barvách“ proběhne na terase Caffé Říp

Vernisáž výstavy „Příběhy skryté v barvách“ proběhne na terase Caffé Říp

Roudnice nad Labem – „Příběhy skryté v barvách.“ To je název výstavy, která je až do konce prázdnin ke zhlédnutí v Informačním a dopravním centru Podřipska v Roudnici nad Labem.  Autorem prezentovaných obrazů je australský malíř Lukos Hey, který trvale žije v Praze.

Osobně se s ním můžete setkat už tento čtvrtek 18. července na terase Caffé Říp. Právě na terase kavárny, která je součástí roudnického kulturního domu, bude výstava „Příběhy skryté v barvách“ slavnostně zahájena. Vernisáž začne v 18 hodin.

„Lukos ovšem bude na místě už od 16:00 a bude malovat malebný výhled na České středohoří přímo z terasy, tak se přijďte podívat a popovídat si s autorem. Akce proběhne společně s Večerem s akordeonem,“ upřesnila Jiřina Marhevková z Informačního a dopravního centra Podřipska.

Celá výstava probíhá pod záštitou Evropské unie umění.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -