Neděle, 8 září, 2024
23.2 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceRoudnice nad LabemStreet food festival nabídne šťavnaté burgery i zahraniční speciality

Street food festival nabídne šťavnaté burgery i zahraniční speciality

Roudnice nad Labem – V sobotu 13. července se na Husově náměstí v Roudnici nad Labem koná akce pro všechny gurmány, fandy dobrého jídla a pití a lidi, kteří rádi poznávají nové chutě. Vůbec první STREET FOOD FESTIVAL začíná v 11 hodin dopoledne a skončí úderem osmé hodiny večerní.

Přijďte ochutnat trhaná masa,  šťavnaté burgery, asijské speciality, africké menu a řadu dalších dobrot. Budou také indonéské speciality – například Babi Kechap – vepřový bok ve sladké sójové omáčce s rýží – nebo Saté Lilit – kuřecí maso na špejli s arašídovou omáčkou.

 Na své si přijdou také milovníci ostrého jídla – ochutnat můžete různé odrůdy chilli papriček, chilli pasty, džemy i omáčky. V nabídce budou také sazeničky, originální trička a dárkové krabičky.

A pokud milujete sladké, nenechte si ujít například donuty, dozlatova osmažené CHURROS nebo kokosové palačinky s náplní z kokosu a třtinového cukru. Bude zkrátka z čeho vybírat.

Akci zpříjemní také doprovodný program pro děti a kulturní vystoupení. Rozhodně přijďte! Vaše ratolesti zabaví skákací hrad, malování na obličej, kreativní dílničky a dřevěný kolotoč. Kulturní vystoupení mají v režii místní kapely.

Kulturní program:

11:00-14:30 – Někdy Trio
15:30-17:00 – Václav Rus
17:30-19:00 – Jaroslav Došek a přátelé

Vstupné na STREET FOOD FESTIVAL je ZDARMA, akci pořádá Food Event ve spolupráci s obecně prospěšnou společností Říp.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -