Neděle, 8 září, 2024
23.2 C
Litoměřice
DomůObceÚštěkJezero Chmelař v Úštěku si opět zaberou piráti

Jezero Chmelař v Úštěku si opět zaberou piráti

Úštěk – Piráti dobývají jezero Chmelař. Už tuto sobotu 13. července! Pětadvacátý ročník oblíbené akce návštěvníkům mimo jiné představí skutečnou postavu – kapitána Černovouse. Jako každý rok se i tentokrát můžete těšit na bohatý program pro celou rodinu. Budou také populární pirátské bitvy s pyrotechnickými efekty.

Akce startuje už v pátek 12. července ve 20 hodin otevřením pirátského městečka a průvodem pirátů. V sobotu se pirátské městečko otevře už v 9 hodin ráno. Účast přislíbilo více než 300 řemeslníků a vystupujících, dorazí minimálně tři pirátské lodě.  Pirátské bitvy na vodě i na souši proběhnou ve 12 a v 16 hodin.

K tomu všemu bude hrát dobová hudba, dorazí kejklíři a bude nejedno fakírské vystoupení.

Samozřejmostí je program pro děti – tvořivé dílničky, loutkové pohádky i soutěže. Budou i kolotoče a malování na obličej. Každý malý návštěvník, který dorazí v poctivé masce piráta, se může těšit na dárek a bude pasován do pirátského stavu.

Večerní program startuje ve 22 hodin ohňovou show. Akci zakončí ohňostroj, který je naplánován na 22.30 hodin.

Vstupné na sobotní program: 100,- Kč, děti 50,- Kč.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -