Neděle, 8 září, 2024
23.2 C
Litoměřice
DomůObceLibochoviceGulášobraní v Libochovicích tuto sobotu nezklame

Gulášobraní v Libochovicích tuto sobotu nezklame

Libochovice – Na fotbalovém hřišti v Libochovicích se tuto sobotu 13. července koná GULÁŠOBRANÍ. Vařit se na fotbalovém hřišti začne ve 14 hodin, v 17 hodin už můžete guláše začít ochutnávat. V tuto chvíli je do soutěže přihlášeno 7 týmů.

Maximální kapacita GULÁŠOBRANÍ je 8 týmů, takže pokud se chcete zapojit, dejte vědět do dnešních (10. července) 20 hodin na telefonní číslo  720 616 401 nebo na 604 811 010.

Uvařené guláše bude hodnotit nezávislá porota a také návštěvníci. Vyhlášení vítězů a předání cen je naplánováno na 18 hodin.

Večer pro Vás bude hrát živá hudba, takže po ochutnání guláše rozhodně nemusíte nikam pospíchat.  Pozvání přijala HUDBA Z MARZU a bude taneční zábava pod širým nebem.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -