Neděle, 8 září, 2024
23.2 C
Litoměřice
DomůObceVelké ŽernosekyJedenáctý Žernosecký půlmaraton se poběží tuto sobotu!

Jedenáctý Žernosecký půlmaraton se poběží tuto sobotu!

Velké Žernoseky – Už tuto sobotu 13. července se poběží oblíbený ŽERNOSECKÝ PŮLMARATON. Nenechte si ujít jedenáctý ročník závodu, jehož trasa vede kolem žernoseckých vinic a dále Českým středohořím! Start je v 10 hodin od Kulturního domu kde budou mít účastníci zázemí.

Trať je dlouhá 21 100 metrů. Na každém cca třetím kilometru budou pro závodníky připraveny kádě na oplach a také občerstvení – konkrétně voda, ovoce, müsli tyčinky a cukry. Běží muži i ženy, každá kategorie bude vyhlášena zvlášť.

Trať vede přes Velké Žernoseky, Kamýk, Tlučeň, Varhošť, Hlinnou, Plešivec, Knoblošku  a Malíč zpět do Velkých Žernosek.

Pokud chcete závodit, přihlaste se do pátku 12. července, do 17 hodin. Stačí napsat e-mail na vzpulmaraton@seznam.cz a uvést své jméno, příjmení, adresu, rok narození a telefonní číslo. Startovné (200,- Kč) se platí až na místě při prezentaci.

Každý závodník obdrží startovní číslo a okamžitě po závodu budou zveřejněny výsledky. Mobilní telefon s sebou – je to podmínka účasti.

V prostoru startu/cíle bude k dispozici hlídaný prostor na odkládání věcí.

V ceně startovného je pivo/ nealko a také klobása v cíli. Pamětní medaile a ceny od regionálních společností.  

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -