Neděle, 8 září, 2024
23.2 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLovosiceV Lovosicích začínají Barevné letní úterky

V Lovosicích začínají Barevné letní úterky

Lovosice – Barevné letní úterky startují! Sérii zábavných odpolední pro děti zahájí 9. července ZELENÉ ÚTERÝ. Přijďte s dětmi v 16 hodin do lesoparku Osmička! Těšit se můžete na skákací hrady, živá zvířátka i pohádku, kterou obstará Liduščino divadlo. Budou Hádanky malého dinosaura.

 Vstupné ZDARMA! A nezapomeňte přijít stylově oblečeni do ZELENÝCH BAREV.

Na akci dorazí Adélčin dvoreček a také pojízdné LOVO Café, které nabídne občerstvení dětem i dospělým.

Pohádka začíná v 17 hodin. Malý dinosaurus, kterému nikdo neřekne jinak než Rexík, se narodí přímo před branou do pohádky. Kam se proto vydat jinam? K pohádkové bráně najde klíč a potká spoustu postav, které děti velmi dobře znají – třeba ježibabu nebo loupežníky. Všechno ale nakonec dobře dopadne.

Na další  BAREVNÉ LETNÍ ÚTERÝ se můžete těšit za čtrnáct dní – 23. července. Tentokrát to bude MODRÉ ÚTERÝ a na místo pohádky se můžete těšit na bublinovou show profesionálního bublináře Matěje Kodeše.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -