Litoměřická galerie má o prázdninách co nabídnout

0
103

Litoměřice – Prázdniny začínají a vy přemýšlíte, kam dřív? Severočeská galerie výtvarného umění v Litoměřicích zve na tři krásné letní výstavy a nabízí zvýhodněné komplexní jednodenní vstupné.

V hlavní výstavní budově v Michalské ulici probíhá hlavní výstava letní výstavní sezony s názvem “Ve stínu stromů”. Výstava přináší širokou paletu uměleckých zobrazení možných způsobů vnímání lesa a potrvá až do konce září 2024.

Parkán hlavní budovy galerie hostí monumentální ocelové objekty jednoho z nejmladších představitelů současné české sochařské scény – Jana Dostála. Výstavu s názvem Ocelový dialog zde můžete vidět též do konce září 2024.

A do třetice kostel Zvěstování Panny Marie v Jezuitská ulici zve k návštěvě výstavy DEPOSITUM, která představuje různé tematické a vývojové linie tvorby současného, mezinárodně uznávaného českého malíře, Patrika Hábla. I tato výstava potrvá do 29. 9. 2024.

Letní výstavy můžete navštívit každý den (včetně pondělí), od 10 do 18 hodin. Na komplexní jednodenní vstupné do výstav a expozic, se kterým ušetříte, se ptejte na galerijních pokladnách.

Zdroj: Severočeská galerie výtvarného umění, @galerie_ltm

Foto: Marek Ondráček, www.markusnakus a Jan Slavík


- Naši partneři -
Předchozí článekProveďme společně revizi bujné vegetace zasahující do chodníků a silnic
Další článekVlaky z horního nádraží budou odjíždět v jiných časech

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno