Čtvrtek, 4 července, 2024
12.9 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřickoKam o víkendu na Litoměřicku

Kam o víkendu na Litoměřicku

Litoměřicko – Víkend je tu a spolu s ním i naše tradiční pozvánka s tipy, kam vyrazit. Navzdory začínajícím prázdninám je akcí velmi mnoho a každý si z nich vybere. Je to na Vás! Zajít můžete na dobré víno, za farmářskými produkty, na pouť nebo třeba na divadelní představení pod širým nebem.

V Roudnici nad Labem na Husově náměstí se poslední červnovou sobotu konají FARMÁŘSKÉ TRHY. Nakupovat můžete od 8 do 12 hodin. A od 9 hodin bude i hudba a výtvarná dílnička pro děti!

V roudnickém Informačním a dopravním centru Podřipska bude v sobotu probíhat akce pro děti s názvem BUBLINKOVÉ KOUZLENÍ. V připraveném workshopu se mimo jiné naučíte vytvářet barevné bubliny. Šanci máte od 10 do 16 hodin, bublifuk bude na místě už připraven – stačí přijít. Vstup ZDARMA.

V Ploskovicích, v areálu zámku, budou v sobotu 29. června probíhat zdejší vyhlášené KERAMICKÉ TRHY. Tvorbu českých keramiků můžete obdivovat (a samozřejmě také nakupovat) v době od 9 do 15 hodin.

V sobotu nás také čeká PUTOVÁNÍ PO VINICÍCH Velkých Žernosek. Do akce je zapojeno šest vinařů, se kterými se potkáte přímo na vinicích. Startovné je 200,- Kč, přičemž cena zahrnuje mapu, vodu, degustační skleničku a nosičku na skleničku. Podrobnosti jsou ZDE.

Sobotním lákadlem je také POUŤ v obci STRAČÍ, necelé 2 km od Štětí. Houpačky, kolotoče a stánky na návsi doplní také kulturní program. Zahraje Dechařinka, Stolní Bigbeat a kapela Germa. Jste srdečně zváni!

V Libochovicích, na nádvoří zámku , se v sobotu můžete zúčastnit DIVADELNÍHO PŘEDSTAVENÍ v režii Divadelního spolku Ty-já-tr z Prahy. Od 20 hodin zde budou hrát komedii nazvanou „Mravnost nadevše. Podrobnosti jsou ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -