Úterý, 2 července, 2024
14.6 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceZažijte večer plný elegance, módy a stylu na Hradě Litoměřice!

Zažijte večer plný elegance, módy a stylu na Hradě Litoměřice!

Litoměřice – Litoměřický hrad se stane ve středu 15. května v 19 hodin centrem exkluzivní módní přehlídky, která představí to nejlepší z českého módního designu. Tato událost slibuje zážitek plný elegance, stylu a krásy.

Na přehlídkovém mole se předvedou modely od renomovaných designérů, které vás uchvátí svou kreativitou a originalitou.

Představí se Ateliér Moravec se společenskými a večerními šaty, dále návrhy šatů studentů Fakulty umění a designu Univerzity J. E. Purkyně. Nebude chybět ani dámská móda Terezie Trusinové s plážovou a plavkovou kolekcí.

Mocafe Fashion Store zase předvede širokou škálu trendy oblečení pro dámy i pány včetně letních outfitů. Muži jistě ocení luxusní pánské obleky a košile šité na míru od krejčovství Dei Vittore.

Hrad bude otevřen již od 18.30 hodin. Návštěvníci si tak mohou vychutnat welcome drink a prohlédnout ve foyer výstavu obrazů s názvem Setkání.

V 19 hodin pak začne módní přehlídka, doprovázena vystoupením latinskoamerických tanců a hudebním vystoupením zpěváka Mathiase Hložka.

Každý návštěvník se zakoupením vstupenky automaticky zapojí do soutěže o zapůjčení vozu Toyota RAV4 Hybrid s plnou nádrží na celý víkend. Losování výherce proběhne během večera. Více informací naleznete na www.mkz-ltm.cz.

Autor: Aneta Břeňová

Tisková zpráva MKZ Litoměřice.

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -