Čtvrtek, 28 března, 2024
11.4 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceOpravy litoměřické Smetanovy ulice začaly

Opravy litoměřické Smetanovy ulice začaly

Litoměřice – Frézováním začaly opravy Smetanovy ulice, a to konkrétně v úseku od Nerudovy ulice po Dalimilovu. Opraveny budou chodníky, veřejné osvětlení, dešťově vpusti a na závěr stavby proběhne položení nového asfaltového koberce.

„Pracovat zde budou i vodaři,“ upřesnil Václav Blecha, investiční technik Odboru územního rozvoje Městského úřadu v Litoměřicích. Jelikož se v tomto případě nejedná o „hlavní“ ulici, neměla by její uzavírka působit větší dopravní komplikace. Práce zde skončí nejpozději 11. června.

Smetanova ulice je po Werichově druhou, která letos projde renovací. Po prázdninách jsou městem naplánovány ještě opravy v ulici Heydukova. Severočeské vodárny a kanalizace a plynařská společnost RWE pak chystají opravy v ulicích Kollárova, Čelakovského a Michalovická. Zde zatím časové harmonogramy prací nejsou známy.

Toto je tisková zpráva města Litoměřice.

Autor: Radim Tuček

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -