Pátek, 29 března, 2024
7.1 C
Litoměřice
DomůZprávyCOVID 19Zdravotně postižené klienty Centra Srdíčko naočkovali proti covidu

Zdravotně postižené klienty Centra Srdíčko naočkovali proti covidu

Litoměřice – V Denním stacionáři pro osoby s mentálním a kombinovaným postižením, který provozuje litoměřické Centrum Srdíčko, proběhlo v závěru dubna očkování klientů proti koronaviru. Do stacionáře za tímto účelem dorazil očkovací tým z litoměřické nemocnice.

„V Srdíčku se řídíme známým úslovím „Když nemůže Mohamed k hoře, musí hora k Mohamedovi, a proto jsme  neprodleně poté, co byla umožněna registrace k očkování chronicky nemocným osobám s poruchou intelektu, oslovili litoměřickou nemocnici za účelem zajištění vakcinace klientům našeho stacionáře v nerušeném a známém prostředí. Pod taktovkou koordinátorky Lenky Kalábové a za dohledu lékaře Balcara, a to včetně účasti opatrovníků uživatelů s omezenou způsobilostí, očkování proběhlo zcela bez problémů,“ uvedla ředitelka Centra pro zdravotně postižené děti a mládež Srdíčko Ivana Humlová.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -