Sobota, 20 dubna, 2024
4.2 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřicePohoda tento týden nabídne třeba kuřecí špíz se zeleninou nebo...

Pohoda tento týden nabídne třeba kuřecí špíz se zeleninou nebo domácí buchty

Litoměřice – Jídelny litoměřického Gastrocentra Pohoda jsou stále v provozu a nabízejí levné a chutné stravování všem, kteří si nechtějí nebo nemohou vařit. Každý den je v nabídce polévka a pět hlavních jídel. Oběd Vám naservírují do jednorázových boxů i přinesených nádob. Hlavní jídlo zakoupíte za 72,- Kč.

V úterý 4. května si můžete nabídnout pečenou krůtu s dušeným zelím a bramborovým knedlíkem. Nezklame určitě ani holandský řízek s bramborovou kaší a zeleninovou přízdobou. V úterý je také možné nabídnout si Stroganov s knedlíkem nebo bretaňské fazole s chlebem. Z lehčích jídel bude čočkový salát. Úterní polévka je hrstková.

Ve středu 5. května bude vepřová pečeně na paprice a Kuřecí steakze stehen v tandoori koření se šťouchanými brambory s pórkem. Špekové knedlíky s dušeným zelím potěší milovníky klasiky a zeleninové lečo s uzeninou a bramborem udělá radost milovníkům jednoduchých jídel. Paprikový salát s kuřecím masem a fazolemi. Středeční polévka je hovězí zeleninová s masovými noky.

Ve čtvrtek 6. května na Vás bude čekat kuřecí špíz se zeleninou a bramborem nebo putimské nudličky s dušenou rýží.  Na pultu určitě dlouho nezůstane ani řecká musaka a typicky jarní špenátové palačinky s houbovou fáší. Dát si můžete taky zeleninový salát s hermelínem a kuskusem. Polévka bude hovězí zeleninová s vaječnou jíškou.

V pátek 7. května jsou hlavním tahounem nabídky domácí buchty s kakakem. Pokud nejste na sladké, zkuste smaženou kotletu s bramborovou kaší nebo svíčkovou pečeni s knedlíkem. Rizoto z vepřového masa a červená řepa – to je také hodně oblíbené jídlo. Těstovinový salát s kuřecími nugetkami patří do sekce těch lehčích. Polévka bude v závěru týdne frankfurtská.

Gastrocentrum Pohoda má v Litoměřicích 3 jídelny. V ulici Žižkova 2, v ulici Na Vinici 2244 a na Mírovém náměstí – v průchodu vedle městského úřadu.

Více informací ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -