Dům dětí a mládeže Rozmarýn „Den Země“ oslaví rodinnou soutěží o želvičkách

0
171

Litoměřice – U příležitosti Dne Země, který se 22. dubna bude slavit po celém světě, připravil litoměřický Dům dětí a mládeže Rozmarýn další rodinnou soutěž. Tentokrát s názvem „Želví putování.“ Dozvíte se vše podstatné o životě a ochraně mořských želv, které patří mezi ohrožené druhy. Věděli jste, že k jejich záchraně přispívají i Češi?

„Želví putování“ bude probíhat od čtvrtka 22. do neděle 25. dubna. Čekají na Vás pracovní listy s dvanácti úkoly. Abyste úkoly mohli splnit, musíte navštívit deset stanovišť, která budou umístěna na různých místech v Litoměřicích.

Pracovní listy si budete moci vytisknout předem doma (Rozmarýn je zveřejní na svém webu v den zahájení soutěže – ve čtvrtek 22. dubna).

Ke splnění úkolů budete potřebovat pouze chytrý telefon s daty, propisku a barevnou fixu nebo pastelku.

Každý, kdo vyplněné pracovní listy vhodí nejpozději 25. dubna do schránky umístěné na plotě Domu dětí a mládeže Rozmarýn, bude zařazen do slosování o tři pěkné odměny.

Více informací (a v den zahájení soutěže také pracovní listy) najdete ZDE.

FACEBOOK Domu dětí a mládeže Rozmarýn je TADY.

NEŽ ZAČNETE SOUTĚŽIT, poslechněte si písničku, která je ZDE. Zlepšíte si náladu a dozvíte se první důležité informace.

- Naši partneři -
Předchozí článekLovosická radnice poděkovala učitelce Heleně Buškové za celoživotní práci
Další článekLITOMĚŘICE: Vydejte se za „Příběhem papíru“ do Dílny ručního papíru
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno