Středa, 24 dubna, 2024
10.7 C
Litoměřice
DomůPozvánkyFarma Držovice startuje prodej ze dvora a hledá sýraře

Farma Držovice startuje prodej ze dvora a hledá sýraře

Úštěk – Farma v Držovicích u Úštěka začíná sezónu – v sobotu 17. dubna startuje prodej ze dvora. Od 10 až do 17 hodin si můžete přímo na farmě zakoupit všechny dostupné produkty – kozí a ovčí sýry, jogurty, tvaroh i kozí mléko. Prodej bude pokračovat i v neděli.

Vybírat můžete také z pohodlí domova. Stačí nakupovat na e-shopu farmy, který najdete ZDE. Zakoupené zboží Vám předem připraví a na farmě ho už jen vyzvednete.

V tuto chvíli Farma Držovice hledá sýraře. Práce je fyzicky náročná, protože sýry se na farmě vyrábějí hlavně ručně. Farma dále požaduje, aby měl nový sýrař řidičský průkaz skupiny B a zkušenosti z oboru gastronomie nebo potravinářství. Všechno ostatní Vás na farmě rádi naučí.

Pokud víte o někom, kdo by měl o tuto práci zájem, ať volá na telefonní číslo 604 616 972 nebo 603 189 261, Na SMS zprávy nebude brán zřetel.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Naši partneři -
- Reklama -