Dům dětí a mládeže Rozmarýn pořádá na Střeleckém ostrově Sportovní hry

0
183

Litoměřice – Dům dětí a mládeže Rozmarýn v Litoměřicích pořádá tento víkend Jarní sportovní hry pro děti a rodiče.  Chcete-li se pobavit, zasportovat si a získat opravdovou medaili, zapojte se! Akce bude probíhat na Střeleckém ostrově u dětského hřiště. Začíná tento pátek 9. dubna ve 14 hodin. Soutěžit můžete až do neděle 11. dubna.

Mějte s sebou mobilní telefon, abyste mohli dětem změřit čas v jednotlivých disciplínách! Celkem na děti čeká pět soutěží – mimo jiné běh, hod tenisákem do dálky a opičí dráha.

Na plotě u veslařského klubu najdete dvě schránky s označením DDM Rozmarýn. Jedna z nich je  se zámkem, který je na kód. V této schránce najdete soutěžní kartičky a také náčiní, které potřebujete k připraveným soutěžím. Jakmile splníte úkoly, náčiní vraťte zpět do schránky, aby si mohli zahrát i ostatní!

Kód, který potřebujete k otevření zámku, najdete ve videu ZDE.

Druhá schránka slouží k odevzdání vyplněných kartiček. Jakmile splníte všechny soutěže, vhoďte vyplněnou kartičku do této schránky.

Vítězové budou vybráni v pondělí 12. dubna. Sportovní hry končí v neděli 11. dubna v 16.30.

Kompletní pravidla najdete ZDE.

- Naši partneři -
Předchozí článekŠTĚTÍ: Hledání vajíček ve stračenském lese probíhá až do neděle 11. dubna
Další článekPrávní poradna pro občany Litoměřic od pondělí opět v provozu
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno