Neděle, 8 září, 2024
23.2 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceRoudnice nad LabemRoudnice n. L.: Uzavírky silnic komplikují dopravu v celém městě

Roudnice n. L.: Uzavírky silnic komplikují dopravu v celém městě

VIDEO: V letošním roce čekají město Roudnice nad Labem velká dopravní omezení. Aktuálně již probíhá několik uzavírek a během léta se k nim přidají další. Proto každý, kdo nemíří konkrétně za krásami tohoto města, by se měl Roudnici vyhnout.

Od prvního března je uzavřena silnice na Kleneč, kde probíhá výstavba kruhové křižovatky. Uzavírka by měla trvat do května tohoto roku. Hned o kousek dál probíhá výstavba další kruhové křižovatky včetně úpravy napojení benzinového čerpadla. Tyto práce by měly být dokončeny do srpna tohoto roku. Kvůli novému napojení na silnici II/240 je do konce května odkloněna i silnice na Podlusky. Práce zde jsou spojeny s výstavbou nového obchvatu na Mělník a Štětí.

Od června do konce tohoto roku bude probíhat rekonstrukce vodovodu, kanalizace a plynovodu v ulici Dr. Slavíka. Největší uzavírka se bude týkat ulice Riegerova, která je páteřní silnicí v Roudnici nad Labem. Rekonstrukce vodovodu a kanalizace a následné práce by zde měly začít v květnu a uzavírka bude trvat rok a půl, tedy až do konce roku 2022.

Občané se mohou se svými dotazy obrátit na stavbyvedoucí jednotlivých úseků nebo i na městský úřad. Na stránkách města je také ke stažení podrobná mapa jednotlivých uzavírek.

www.roudnicenl.cz

- Naši partneři -
Petra Čudová
Petra Čudová
Kamera, reportérská činnost a střih reportáží Regionální televize Ústecka a KTV Štětí.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -