Úterý, 23 dubna, 2024
10.3 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceV Ústeckém kraji zůstává otevřeno 39 škol a školek

V Ústeckém kraji zůstává otevřeno 39 škol a školek

Litoměřicko – Základní a mateřské školy jsou sice od 1. března z rozhodnutí vlády uzavřené, ale některá školská zařízení zůstala pro děti pracovníků vybraných profesí v provozu. Dohled nad dětmi mají zajištěn například pracovníci IZS, zaměstnanci České pošty, zaměstnanci Úřadu práce, zaměstnanci České správy sociálního zabezpečení a zaměstnanci městských úřadů.

V Litoměřicích zůstaly pro vybrané děti všechny mateřské školy zřizované městem, přičemž do MŠ Delfínek mohou dočasně docházet děti již od dvou let. Pro školáky od 6 do 10 let je v provozu ZŠ U Stadionu.

V Lovosicích je pro děti otevřena ZŠ Sady Pionýrů a ZŠ Antonína Baráka. V Roudnici zůstala v provozu ZŠ a MŠ Školní. Funguje také Základní škola Aloise Klára a Mateřská škola Pastelka v Úštěku, Mateřská škola ve Štětí a ZŠ Ostrovní.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -