Pátek, 19 dubna, 2024
8 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLovosiceV LOVO Café se vaří navzdory jarním prázdninám i všem omezením

V LOVO Café se vaří navzdory jarním prázdninám i všem omezením

Lovosice – Vládní opatření proti koronaviru se sice zpřísnila, ale restaurace mohou zůstat v režimu výdejního okénka. Přestože dětem začaly jarní prázdniny, v LOVO Café se od pondělí do pátku vaří – jako obvykle. Pro oběd si sem můžete přijít od 10.30 do 13.30 hodin. Funguje i rozvoz – stačí zavolat na 773 067  361.

V pondělí 1. března je v nabídce kuřecí kari s jasmínovou rýží a grilovaná krkovička se šťouchaným bramborem.  Jako polévka bude žampionový krém. K hlavnímu jídlu ho dostanete zdarma.

V úterý 2. března bude k mání gulášovka. Jako hlavní chod si můžete dát hovězí po burgundsku s bramborovou kaší  nebo bulgur s trhaným vepřovým masem a zeleninovým salátem.

Polovina pracovního týdne – středa 3. března – nabídne Penne all Arrabiata nebo vepřovou panenku se švestkovou omáčkou. Polévka je taky zajímavá – bude krém z pečeného česneku.

Ve čtvrtek 4. března bude jihočeská kulajda, smažený karbanátek s nivou a brambory a vepřová kotleta s křenovou omáčkou a kroketami.

V pátek 5. března se bude podávat kuřecí „Tažín“ s máslovou rýží. Pokud Vás neláká, vsaďte na smetanové gnocchi s lososem a špenátem. Jako polévka bude zeleninový vývar s tarhoňou.

Krabička na jídlo s sebou je zdarma.

Rozvoz můžete využít i pro transport celých dortů z LOVO Café.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -