Hledejte šifry v historickém centru Litoměřic a vyhrajte hodnotné ceny!

0
509

Litoměřice – Poslední hrou, kterou Dům dětí a mládeže Rozmarýn na jarní prázdniny připravil, je Velká kódová hra o ceny. Je to už náročnější hra pro větší děti nebo pro rodiny s dětmi. Spočívá v hledání kódů, které jsou umístěné na různých místech v historickém centru Litoměřic. Každý kód Vám otevře PDF soubor s nápovědou na další místo s novým kódem. Poslední PDF soubor je certifikát, který musíte předat na recepci DDM, aby Vám mohla být předána odměna.

Souborů k rozšifrování je celkem dvanáct. Na místě je potřeba hledat, protože kód nikdy není vidět na první pohled. Ne vždycky bude kód celý číselný. Pokud je v kódu X, znamená to, že X je neznámá, kterou je potřeba dosadit. Úkolů, jak tuto neznámou dosadit, bude celá řada. Mějte proto u sebe mobilní telefon s možností využití dat.

Každý účastník, který si nebude vědět v průběhu hry rady, může využít JEDNU nápovědu, kterou mu poskytne pracovník DDM Rozmarýn. Stačí zavolat na telefonní číslo 725 154 125 nebo 602 589 896.

VIDEO s prvním kódem pro otevření prvního PDF souboru je ZDE.

Všechny PDF soubory a také pravidla soutěže jsou TADY.

Na absolvování hry máte čas celý týden. Odměny se budou dětem předávat od 8. března.

- Naši partneři -
Předchozí článekŠTĚTÍ: Na Žabčinu zimní soutěž plynule navazuje jarní pokračování
Další článekPečený bůček – klasika, která neomrzí. A je i levná!
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno