Pátek, 19 dubna, 2024
4.5 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceSnižte si daně na maximum! Pomůže webinář Hospodářské komory ČR

Snižte si daně na maximum! Pomůže webinář Hospodářské komory ČR

Litoměřicko – Neplaťte víc, než musíte! Využijte novinky v legislativě a snižte své daně na maximum! Jak na to, Vám poradí odborníci – právníci a také daňový poradce. Vše se dozvíte z pohodlí domova. Stačí se zúčastnit webináře, který pořádá Hospodářská komora České republiky.

Webinář bude probíhat v úterý 16. března od 9.40 do 12 hodin. V den konání webináře dostanete do svého e-mailu odkaz, na který stačí kliknout – a budete přímo v centru dění. Nemusíte si nic stahovat ani instalovat. Přímo před Vámi na obrazovce budou lektoři, se kterými můžete komunikovat pomocí chatu.

Lektoři:

Mgr. Adam Felix, LL.M., Ph.D. (Felix a spol, Advokátní kancelář) – Věnuje se generální praxi s akcentem na trestní právo, právo ICT, oblast ochrany osobních údajů GDPR, kyberbezpečnost a ochranu soukromí, kryptoměny a řešení sporů.
Na počátku své praxe působil u obecných soudů, na státním zastupitelství a v zahraničních advokátních kancelářích v New York City, Washington D.C. a v Paříži.

doc. JUDr. Jakub Morávek, Ph. D. (Felix a spol, Advokátní kancelář) – Je předním odborníkem v oblasti pracovního práva a ochrany osobních údajů. Ve své advokátní praxi se věnuje zejména právu občanskému a správnímu.

Ing. Jiří Nekovář, Ph.D., daňový poradce č. 0002 – V letech 1996-2011 byl prezidentem Komory daňových poradců, v letech 2013-2014 byl prezidentem Evropské organizace daňových poradců CFE a od letošního roku je opět členem Executive Board CFE.
Je i členem Koordinačního výboru pro daně Ministerstva financí české republiky.

Každý účastník dostane zdarma nesestříhaný videozáznam webináře.

Více informací najdete ZDE.

Přihláška na webinář je TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -