V pátek startuje „Pohádková tajenka.“ Zábavná soutěž pro děti a rodiče

0
81
Processed with VSCO with c2 preset

Litoměřice – Jarní příměstské tábory kvůli koronaviru nebudou, ale Dům dětí a mládeže Rozmarýn má v záloze i jiné varianty prázdninové zábavy. První z nich – „Pohádková tajenka“  – startuje už tento pátek 26. února ve 14 hodin na Střeleckém ostrově v Litoměřicích.

Vaším úkolem bude vyluštit křížovku, kterou najdete ve speciální dřevěné schránce u veslařského klubu. Do políček křížovky zapíšete názvy pohádkových postav. Obrázky pohádkových hrdinů budou umístěny na stromech v areálu Střeleckého ostrova.

Křížovku můžete luštit postupně. Pro prvních deset dětí, kterým se podaří tajenku vyluštit, je připravena odměna. První pětice výherců se může těšit i na medaili.

Více informací najdete ve videu DDM Rozmarýn, které je ZDE.

Pozor! Na video se určitě podívejte – najdete v něm kód, který potřebujete k odemčení zámku, abyste si předtištěnou křížovku mohli vyzvednout!

Hra je určena pro děti do osmi let a pro jejich rodiče.

- Naši partneři -
Předchozí článekŠTĚTÍ: Opakování 4. ročníku soutěže Umění z papíru
Další článekDěti ze ZŠ Antonína Baráka rozdávaly srdíčka. Pečovatelům a zdravotníkům
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno