Čtvrtek, 25 dubna, 2024
10 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiMíst ve školkách je v Litoměřicích dostatek, zápisy budou v květnu

Míst ve školkách je v Litoměřicích dostatek, zápisy budou v květnu

Litoměřice – Zápisy do litoměřických mateřských škol budou letos probíhat 3. a 4. května. Jakou formou, zatím není jasné. Ve hře je i osobní podání přihlášky na ředitelství Mateřské školy Litoměřice bez účasti dětí a s minimálním kontaktem mezi rodiči a zaměstnanci. Záležet bude aktuální epidemiologické situaci a nařízeních vlády.

Rodiče si mohou vybírat z 11 mateřských škol, ty mají kapacitu 886 dětí. „Míst je v mateřských školách dostatečné množství. Může se však stát, že dítě nemusí být s ohledem na malou kapacitu přijato přímo do vybrané mateřské školy. Tento problém může nastat například v případě MŠ Kamarád ve Stránského ulici,“ upozornila ředitelka příspěvkové organizace Mateřská škola Litoměřice Monika Mejtová. 

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -