Pátek, 29 března, 2024
16.7 C
Litoměřice
DomůZprávyRedakční zprávyHledáte čtyřnohého kamaráda? Řepnický útulek má nové přírůstky!

Hledáte čtyřnohého kamaráda? Řepnický útulek má nové přírůstky!

Řepnice – Psí domov v Řepnici je sice kvůli aktuálním vládním nařízením proti koronaviru pro veřejnost až do odvolání uzavřen, ale pejsky, kteří potřebují pomoc, přijímá stále. Pokud sháníte psího kamaráda, nebo pokud jste připraveni poskytnout domov opuštěné kočičce, určitě si tady vyberete. O zvířata je v útulku sice postaráno, ale chybí jim člověk, pro kterého by byli vším.

Na nový domov v útulku čekají tito pejsci:

NERO – hodný, veselý a pohodový pes. Váží 54,5 kg. Je to sympaťák, který byl nalezen pobíhající v ulicích, a tak je možné, že se pouze zaběhl. Pokud znáte majitele tohoto pejska, dejte mu vědět, že na něj jeho mazlíček čeká v útulku.

BÁRA – maximálně rok stará fenečka malého vzrůstu – má 39 centimetrů a 6,5 kg. Je velice milá, hravá a mazlivá. Černá kulička, která vyhlíží své štěstí. Snad se dočká.

CORA – velice milá a poslušná fenka, která byla nalezena v ulicích města. Je čistotná a naprosto bezproblémová.

Nového majitele hledají také například tyto kočičky:

ČÍČA – mladá, jeden až dva roky stará kočička, která je čistotná a mazlivá. Potřebuje čas, aby si získala Vaši důvěru a seznámila se s prostředím. Když jí ho dopřejete, stane se z ní skvělá kamarádka, která se od Vás nehne ani na krok.

ČUDLA – asi dvouletý kocourek, který byl nalezen ve velmi špatném stavu – podvyživený, prochladlý a s plísní po celém těle. V útulku se uzdravil a dostal do formy. Je velice mazlivý a kontaktní, k úplné spokojenosti mu chybí jen laskavá náruč k okamžitému pomazlení.

LUCKA – je už starší kočička, která potřebuje svůj klid a domov v teple bez malých dětí. V útulku ovšem nepřestávají doufat, že nějaký takový domov existuje, jen lidé o Lucce zatím nevědí.

Pejsek NERO
Fenečka BÁRA
Fenka CORA
Kočička ČÍČA
Kocourek ČUDLA
Kočička LUCKA

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -